skip to Main Content

Onderstaande onderwerpen dekken mogelijk niet uw vraag. Indien u uw antwoord niet heeft kunnen vinden, neem dan contact met ons op.

Kan ik als headhunter ook een interim klus op Wurkje plaatsen?

Dit behoort tot de mogelijkheden. In de vacature header zal worden vermeld dat het om een interim klus gaat. Voor interim vacatures hebben wij een programma op maat. Waarbij u zelf toegang kunt krijgen tot ons back-end systeem en vacatures kunt toevoegen. Informeer naar de mogelijkheden. We verwelkomen u graag als klant.

Hoe ontvang ik als werkgever meer informatie?

Hebben wij uw interesse gewekt? Dat is heel fijn om te horen! U kunt meer informatie ontvangen over onze werkwijze en tarieven door via ons contactformulier een brochure aan te vragen.

Wat is de gemiddelde tijd voordat een vacature geplaatst wordt?

Indien u werkgever bent en een vacature wilt plaatsen, dan kunt u, indien de gegevens volledig zijn, de vacature binnen anderhalve week online verwachten.

Waarom zijn jullie alleen via de e-mail bereikbaar?

Wurkje is een initiatief van lokale ondernemers. Net als gemeenteraadsleden wordt Wurkje gerund naast een primaire baan. Wij proberen dit niet ten koste gaan van de reactietijd. Indien telefonische ondersteuning gewenst is kunt u een terugbel verzoek plaatsen.

Hoe vaak worden vacatures bijgewerkt?

De vacatures worden op dagelijkse basis bijgewerkt. Het loont dus om dagelijks onze website te bekijken.

Waarom wordt er alleen gericht op vacatures in regio Friesland?

Moderne vacaturesites vertroebelen in onze ogen de zoekresultaten. Grote werkgevers betalen fees om hoger in zoekresultaten te komen en beïnvloeden hiermee de weergave van vacatures. Wij doen hier niet aan mee en bieden een transparant overzicht met vacatures bij u in de buurt, zonder de tussenkomst van 'advertenties'.

Kan ik als werkgever ook een vacature plaatsen?

Wij bieden bedrijven in de regio de gelegenheid om een vacature te plaatsen. Wurkje opereert in deze zin als intermediair. Dat houdt in dat uw vacature wordt getoond op onze website met job-omschrijving en uw contactgegevens. Uw vacature wordt tentoongesteld aan onze bezoekers en respons zal verlopen via de werkgever. Wurkje is in dit geval geen contactpersoon tussen werkzoekende en werkgever. Bent u benieuwd hoe uw vacature wordt weergegeven? Wij delen met u graag onze brochure. De tarifering is afhankelijk van de expositietijd. Indien u meerdere vacatures wilt plaatsen, maken wij voor u een aanbieding op maat.

Back To Top